Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Lars Ask Røgilds

                Forandring gennem indsigt

Anbefalinger

“Som adoptivforældre kan vi på det varmeste anbefale Lars, som vi har brugt gennem den såkaldte PAS ordning (Post Adoptions Service). Siden vi kom hjem med vores adoptivdatter for lidt over to år siden, har vi løbende og ca. hver tredje måned mødtes med Lars. Han har givet os uvurderlig sparing og rådgivning i forhold til vores rolle som adoptivforældre. Det har været en kæmpe hjælp, de gange hvor vi er støt på udfordringer, men det har været ligeså brugbart, når tingene egentlig ”er gået godt”.

Det løbende at mødes, med en der er SÅ kompetent på det pædagogiske og psykologiske område – i særdeleshed når det kommer til adoption – har utvivlsomt styrket os i vores forældreskab og dermed gjort livet og hverdagen meget lettere for både os og vores dejlige datter. Vi er SÅ taknemmelige over hele PAS-ordningen og i særdeleshed Lars. Vi anbefaler ham både her, men også til venner og bekendte, der står i same situation som os.”

Caroline og Pelle G. Hvenegaard, 21 januar 2019

”Lars Røgilds har gennem en årrække været en uvurderlig coach og samtalepartner for os som forældre. Det er et mirakel at været blevet forældre til fire dejlige børn fra Colombia. Men det er også en udfordring at hjælpe dem godt og rigtigt på vej. Samtalerne hos Røgilds har givet indsigt i de særlige psykologiske mekanismer, som relaterer sig til det at være adoptivbarn, og han har givet masser af gode råd om skoleliv, læringsproblematikker og håndtering af de mange forskellige problemstillinger, man møder, når man opdrager børn.

Samtalerne hos Lars Røgilds har gjort os klogere og forhåbentlig bedre til at være forældre – ikke mindst fordi hans viden og erfaring har gjort det muligt at få vendt frustration og usikkerhed, sådan at vi har kunnet forholde os konkret og proaktivt til, hvad der er bedst for vores børn og vores familie.”

Merete Reinholdt og Claus Kragh, 22. marts 2019